Bilete de avion

De la Pana la
Companie Oferta speciala

Oferte Zboruri 0/1 pagina Oferte Zboruri/pagina
Nu am gasit oferte
Du-te la pagina :

 

NOTA:

Alegeti locul de plecare (De la...) si destinatia finala (Pana la...) introducind numele oraselor sau aeroporturilor care va intereseaza. Pentru turistii care cunosc si utilizeaza codarea in trei litere a oraselor sau aeroporturilor, rezultatul cautarii va fi acelasi. Alegerea companiei aeriene si a tipului de oferta sint optionale.

Tarifele prezentate sint in ordine cele mai mici posibile si nu includ taxele de aeroport si nici taxa de serviciu. Exista si variante de tarif care nu apar in sistemul nostru de rezervare. Functie de momentul cererii, veti primi cele mai bune tarife disponibile.

Rezervarile se fac la cererea turistilor, fara a se percepe in avans o taxa de rezervare.

Functie de compania aeriana, rezervarile se pot anula automat in sistemul de rezervari daca biletele nu au fost emise in termenul prestabilit si comunicat de catre agentie.

Companiile aeriene low cost nu permit efectuarea de rezervare fara a se emite biletul motiv pentru care tarifele pot suferi modificari din mementul prezentarii ofertei de catre agentie si momentul emiterii efective a biletului.

In general, companiile aeriene percep taxe de penalizare in conditiile renuntarii la calatorie. La emiterea biletului solicitati agentului de turism prezentarea valorilor acestor penalitati.

Servicii Internationale