Intrebari Frecvente

Informatii utile

Inainte de a pleca intr-o calatorie e bine sa va informati asupra tuturor aspectelor legate de transport, cazare, masa, servicii incluse (platite) si servicii optionale (care se vor plati suplimentar la fata locului).

Nu uitati pasaportul, biletele de calatorie, voucherul, permisul de conducere, banii de cheltuiala/cartile de credit/cecurile de calatorie, asigurarea medicala, asigurarea suplimentara a bagajelor, cartea verde, harti!

Va rugam sa verificati in momentul cumpararii serviciilor toate documentele de calatorie!

Va rugam sa verificati inainte de inscrierea in calatorie valabilitatea pasaportului si sa solicitati agentului de turism informatii despre vize si despre valabilitatea pasaportului conform cerintelor legilor in vigoare!

Cazare:

Clasificarea hotelurilor este cea efectuata de Ministerul Turismului din tara de destinatie, dupa norme diferite de la tara la tara si diferite fata de Romania. Preturile reflecta calitatea serviciilor de cazare si masa alese. Serviciile care au preturi exprimate in valuta se achita in valuta sau in lei la cursul de cumparare al bancii prestatorului valabil in ziua efectuarii platii.

Masa:

Micul dejun continental in general cuprinde: produse de brutarie, paine, gem, unt, cafea/ceai.

Micul dejun si cina de tip bufet sunt mese abundente cu autoservire si nu includ bauturile alcooloce si racoritoarele.

Transport:

In cazul in care agentia nu actioneaza decat in calitate de intermediar intre client si transportator, ea nu controleaza orarele privind transportul. In eventualitatea modificarii orarelor sau aparitia unor intarzieri ale mijloacelor de transport din cauza transportatorului agentia nu va fi responsabila de acest lucru.

Alocarea locurilor in autocar:

Locurile se fixeaza in momentul inscrierii, dupa dorinta si posibilitati, ocuparea locurilor facandu-se in ordinea inscrierii. In portbagajul autocarului se pot transporta in general o valiza si o geanta de persoana.

Cereri speciale:

Toate solicitarile speciale (ex. persoane handicapate, locuri speciale, transport instrumente muzicale etc) trebuie adresate in scris agentiei urmand ca agentia sa depuna toate eforturile pentru ca cererea sa fie respectata de furnizor.

 

Servicii Internationale