Cazare

Destinatie
Perioada   
Camere Single
Camere Double
Camere Triple
Cauta

MOD DE UTILIZARE A SISTEMULUI DE REZERVARI CAZARE:

Deocamdata sistemul de rezervari nu este unul automat. In urma completarii campurilor functie de cererile Dvs, sistemul va afisa posibilitatile de cazare pentru destinatiile solicitate.

Functie de rezultatele afisate, veti avea posibilitatea de a rezerva completand campurile obligatorii continand date despre solicitant. In termen de maximum 24 ore veti primi raspunsul nostru cu confirmarea solicitarii sau, dupa caz, prezentarea unei alte variante pentru alte hoteluri disponibile pentru destinatia si perioada solicitate.

Daca dupa acest raspuns agreati propunerile noastre, vi se vor intocmi facturile proforma pentru plata serviciilor. Dupa incasarea facturilor proforma veti primi documentele necesare (facturi definitive, vouchere, confirmari servicii adiacente, bilete etc).

Daca in urma consultarii ofertelor de pe site nu vi se vor afisa rezultatele dorite, va rugam sa ne solicitati cererile Dvs in scris pe unul din email-urile agentiilor noastre.

Din dorinta de a oferi turistilor nostri posibilitatea de a verifica on line disponibilitatile si tarifele pentru servicii hoteliere si inchirieri in regim rent a car in strainatate, am stabilit parteneriate externe cu mari retele hoteliere si companii de rent a car.

Un simplu click pe unul din bannerele prezentate pe site-ul nostru, la sectiunea "Acasa", Va permite sa accesati motoarele de cautare pentru rezervari hoteliere HRS si BookingCom dar si a unui mare grup de companii de inchirieri auto cum sint: Advantage, Alamo, Budget, Dollar, Europcar, National, Sixt si Thriffty.

Daca aveti un card bancar valabil si doriti sa Va faceti singuri rezervarile, luati in calcul eventualele comisioane bancare pe care le percep bancile corespondente. De regula aceste comisioane sint de 1,5-3% din valoarea totala dar nu mai putin de 10 EUR/tranzactie.

Desigur va putem oferi si alte variante dar, deocamdata, pentru alte solutii si pentru orice informatii suplimentare sau suport, sintem la dispozitia Dvs!

Contactati-ne telefonic sau prin email sau vizitati-ne la cel mai apropiat sediu si veti primi ofertele noastre!

Multumiri!

 

Servicii Internationale