Program Revelion in Orasul de Aur - Praga 2020

Descriere

Program Revelion in Orasul de Aur - Praga 2020 (5 zile/4 nopti)

Plecare 30 Decembrie 2019

ZIUA 1: BUCURESTI PRAGA tur de oras inclus

Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Otopeni la ora 06:00 pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia Praga. Decolare la ora 08:05 si sosire la Praga la ora locala 09:00. Transfer in centrul orasului pentru tur panoramic de oras cu insotitorul de grup cu opriri la: Piata Wenceslas, Piata Staromestske NAAmestAdz' cu oprire la ora fixa pentru spectacolul papusilor, Cartierul Evreiesc Josefov, Piata Republicii, Casa Municipala o frumoasa cladire art nouveau care adaposteste sala de concerte Smetana si Turnul Pulberariei, monument gotic care separa orasul vechi de cel nou. Transfer la hotel Duo 4* sau similar.

ZIUA 2: PRAGA KARLOVY VARY PRAGA (excursie optionala)

Dupa micul dejun, excursie optionala la la Karlovy Vary. Cea mai veche si mai importanta statiune balneara din Bohemia de Vest, Karlovy Vary se afla la 360 - 390 metri deasupra nivelului marii si este pozitionata la confluenta raului cu apa termala Tepla si a raului Ohre. Pentru a permite oaspetilor si turistilor sa isi urmeze tratamentul si pe vreme mai putin favorabila, s-au construit mici adaposturi si pavilioane care, cu trecerea timpului, pentru a gazdui un numar cat mai mare de vizitatori, au fost inlocuite cu colonade, sali de promenada acoperite si sustinute de coloane maiestuoase, Karlovy Vary castigandu-si astfel si denumirea de orasul colonadelor. Pret informativ: 70 EURO/ persoana (minim 20 platitori). Seara, participare la cina festiva de Revelion organizata la restaurantul hotelului.

ZIUA 3: RAGA tur pietonal cu insotitorul de grup

Mic dejun. Timp liber sau va propunem sa continuati explorarea orasului intr-un tur pietonal impreuna cu insotitorul de grup (transferul hotel oras hotel nu este inclus). Vom vedea mai intai Manastirea Strahov si Biserica Loreta, dupa care vom admira indeaproape frumosul castel din Praga, a carui constructie a inceput in secolul al IX-lea, ca cetate de scaun a regilor Boemiei. In ziua de azi, castelul este sediul oficial al Presedintelui Cehiei. In apropierea castelului vom vedea Catedrala Sf. Vitus, simbolul spiritual al statului ceh, dupa care vom traversa cartierul Mala Strana (cartierul mic) in drum spre faimosul pod Carol peste raul Vltava.

ZIUA 4: PRAGA DRESDA PRAGA (excursie optionala)

Mic dejun. Timp liber pentru plimbare sau excursie optionala la Dresda, numita si Florenta de pe Elba. Se vor admira, in cadrul unui tur panoramic: Castelul Zwinger, Biserica Frauenkirche, Opera Semper, Palatul Regal vechi de peste 700 de ani si Catedrala in stil baroc, cea mai mare biserica din Saxonia. Pret informativ: 60 EURO/ persoana (minim 20 platitori). Seara, optional, cina traditionala in timpul careia veti descoperi muzica folclorica ceheasca si veti experimenta preparatele locale si renumita bere. Pret informativ: 50 EURO/ persoana (minim 20 platitori).

ZIUA 5: PRAGA - BUCURESTI

Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer la aeroport pentru imbarcare pe zbor TAROM cu decolare la ora 09:45. Sosirea la Bucuresti este prevazuta pentru ora 12:35.

Preturi

Servicii cazare conform program
  • Servicii cazare conform program - 655 EUR/ persoana in camera dubla

Note

TERMENE DE PLATA: 

  • 20% din pretul pachetului turistic la inscriere; 
  • 60% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii; 
  • 20% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii. 

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii.

Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. 

In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea. 

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI: 
  • 5% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face intre 120 zile - 91 zile inaintea plecarii; 
  • 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 90 zile - 61 zile inaintea plecarii; 
  • 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 60 zile - 46 zile inaintea plecarii; 
  • 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 45 zile - 30 zile inaintea plecarii; 
  • 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii. 

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

Imagini

<<

Servicii Internationale