Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/rnet2002/public_html/public/holiday/holiday.php on line 306
 NET - tu stii cand, noi stim unde!

Sejururi :: Luna de miere

Descriere

După nuntă, tinerii însurăței pleacă într-o binemeritată lună de miere. Tradiția este veche de când lumea și pământul și obiceiul are o strânsă legătură cu mierea produsă de albine.

Celebra „lună de miere” este, sau ar trebui să fie, cea mai frumoasă perioadă din viața unui cuplu. Aceasta vine imediat după nuntă și este doar despre celebrarea dragostei.

Babilonezii sunt cei care au pus bazele lunii de miere. Încă din cele mai vechi timpuri, în Babilon, în prima lună de după nuntă, tatăl miresei oferea ginerelui o băutură alcoolică, obţinută din fermentaţia mierii de albine, denumită licoarea zeilor. Conform obiceiului, mirele trebuia să consume licoarea timp de o lună de zile și astfel sporeau șansele tânărului cuplu de a avea un urmaș. Cartea Zend Avesta a vechilor perşi este primul document care consemnează în paginile sale luna de miere.

Daca citeşti acest material informativ inseamnă că deja ai inceput să te gandeşti la luna de miere. Si asta e bine pentru ca organizarea nunții este un proces lung şi stresant iar luna de miere este acel moment care vine ca o incununare a reuşitei evenimentului vostru. E momentul în care sunteți doar voi şi vă bucurați din plin de o vacanță ca în poveşti.

Dar şi organizarea lunii de miere poate să fie un proces la fel de stresant.

Noi am reuşit însă în ultimii ani, de când ne-am indreptat atenția către organizarea acestui gen de vacanțe pentru cuplurile proaspăt căsătorite, să scăpăm câteva sute de cupluri de stresul organizarii lunii de miere, iar feedback-ul lor ne lasă impresia că am făcut-o cu succes pană acum.

In tot acest timp, în cadrul discuțiilor avute cu fiecare cuplu in parte, s-a pus mereu şi problema bugetului, un element esențial în alegerea lunii de miere potrivite. Si uneori, bugetul este atat de influent incât poate destinația sau tipul de vacanță la care ați visat pentru luna de miere, pur si simplu nu pot fi abordate cu bugetul de care dispui. Dar în alte cazuri, e posibil doar să nu realizezi pe moment că de fapt, cu bugetul tău, chiar iți permiți o lună de miere de vis şi chiar poți să mergi într-o destinație exotică la care visai de ani de zile.

E bine sa ştii câteva trucuri inainte de toate iar consultanții Eco Net, cu experiență in organizarea lunilor de miere, sunt pregătiți oricând să te asiste. 

Poze

Note

 

Sejururile sint produse turistice cu date de desfasurare fixe si tarife prestabilite. Conditiile de inscriere si participare sint prezentate in brosurile si cataloagele noastre si/sau pe pagina web.

Cererile se confirma functie de locurile disponibile la momentul cererii turistilor.

MOD DE UTILIZARE A SISTEMULUI DE REZERVARI CAZARE:

Deocamdata sistemul de rezervari nu este unul automat. In urma completarii campurilor functie de cererile Dvs, sistemul va afisa posibilitatile de cazare pentru destinatiile solicitate.

Functie de rezultatele afisate, veti avea posibilitatea de a rezerva completand campurile obligatorii continand date despre solicitant. In termen de maximum 24 ore veti primi raspunsul nostru cu confirmarea solicitarii sau, dupa caz, prezentarea unei alte variante pentru alte hoteluri disponibile pentru destinatia si perioada solicitate.

Daca dupa acest raspuns agreati propunerile noastre, vi se vor intocmi facturile proforma pentru plata serviciilor. Dupa incasarea facturilor proforma veti primi documentele necesare (facturi definitive, vouchere, confirmari servicii adiacente, bilete etc).

Daca in urma consultarii ofertelor de pe site nu vi se vor afisa rezultatele dorite, va rugam sa ne solicitati cererile Dvs in scris pe unul din email-urile agentiilor noastre.

Din dorinta de a oferi turistilor nostri posibilitatea de a verifica on line disponibilitatile si tarifele pentru servicii hoteliere si inchirieri in regim rent a car in strainatate, am stabilit parteneriate externe cu mari retele hoteliere si companii de rent a car.

Un simplu click pe unul din bannerele prezentate pe site-ul nostru, la sectiunea "Acasa", Va permite sa accesati motoarele de cautare pentru rezervari hoteliere HRS, Easy to Book si BookingCom dar si a unui mare grup de companii de inchirieri auto cum sint: Advantage, Alamo, Budget, Dollar, Europcar, National, Sixt si Thriffty.

Daca aveti un card bancar valabil si doriti sa Va faceti singuri rezervarile, luati in calcul eventualele comisioane bancare pe care le percep bancile corespondente. De regula aceste comisioane sint de 1,5-3% din valoarea totala dar nu mai putin de 10 EUR/tranzactie.

Desigur va putem oferi si alte variante dar, deocamdata, pentru alte solutii si pentru orice informatii suplimentare sau suport, sintem la dispozitia Dvs!

Contactati-ne telefonic sau prin email sau vizitati-ne la cel mai apropiat sediu si veti primi ofertele noastre!

Multumiri!

 

Servicii Internationale