Despre Noi

Draga Calatorule,

Stim ca gustul tau pentru a calatori se schimba permanent: vrei sa vizitezi mai mult, vrei sa revezi locuri deja vizitate. In plus, permanenta evolutie a pietei si diferentierea solicitarilor si pretentiilor turistilor nostri constituie motivatia cea mai puternica pentru creativitatea echipei noastre.

Fii liber(a) si creeaza-ti propria vacanta!

Iesi din tiparul turistului obisnuit, intilneste bastinasi carismatici, bucura-te de ospitalitatea unui hotel deosebit si de o cina romantica, imbogateste-ti viata cu noi peisaje, cu noi sunete, oameni si locuri!

Vrei sa-ti petreci o vacanta intr-o casa taraneasca din Nordul Moldovei, sa cosesti cot la cot cu gospodarii din Ardeal, sa calatoresti intr-un alt oras in interes de serviciu, sa vezi fata morgana intr-un desert, sa mergi pe marele zid chinezesc, sa mananci cu indienii pe Amazon, sa fugaresti pinguinii in Antarctica, sa te plimbi cu balonul deasupra junglei, sa inoti cu delfinii in Marea Rosie, sa te plimbi cu catamaranul pe deasupra marii bariere de corali, sa faci o excursie cu rulota in Noua Zeelanda, sa admiri fiordurile norvegiene, sa participi la un dans ritual al indienilor in Marele Canion, sa vezi cum se revarsa Nilul, sa speli elefantii in Sri Lanka, sa faci turul insulei Capri cu o masina decapotabila, sa te plimbi cu iahtul in Caraibe, sa…?

Apeleaza la serviciile noastre!

NET este una din agentiile care se implica in organizarea unor vacante personalizate si vacante de lux; si o facem cu mare placere. Clientii nostri, mari iubitori de calatorii, au incredere deplina in consultanta pe care le-o oferim, incredere pe care ne-am castigat-o in timp prin profesionalism, dedicatie si mai ales sinceritate. Aceasta ne-o dovedeste faptul ca turistii nostri, romani si straini, calatoresc cu NET.

Ai vreo fantezie de vacanta pe care vrei s-o realizezi? Spune-o si ti-o vom indeplini!

Echipa NET

Servicii Internationale